Жителка на мексиканския град Атлиско решил да снима луната, но

...
Жителка на мексиканския град Атлиско решил да снима луната, но
Коментари Харесай

НЛО наблюдава вулкана Попокатепетъл

Жителка на мексиканския град Атлиско решил да снима луната, само че инцидентно снимал НЛО, летящо над вулкана Попокатепетъл. Карла Гарсия споделя пред локален новинарски портал, че нейният другар Луис Гуера се събудил рано сутринта и решил да подготви закуска. В този миг чул изригването на вулкана Попокатепетъл.

Според Карла нейният другар извадил мобилния си телефон и почнал да прави фотоси и видеоклипове, фокусирайки се върху цялостната луна, надничаща над ската на вулкана. Първоначално не забелязал странния обект тъкмо над кратера, само че когато разгледал какво е снимал, останал доста сюрпризиран от ясното изображение на НЛО.



„ Тогава той ми изпрати фотография с НЛО-то посредством WhatsApp и когато се разсъниха, я видях и споделих “, споделя Карла. „ Тъй като приятелят ми не е почитател на обществените медии, го попитах дали мога да кача фотографията му в Туитър и той сподели „ да “, прибавя дамата.

По-късно тя получава едно след друго известия от другари, които й казвали за обекти, сходни на НЛО, летящи покрай вулкана.



Известният уфолог Скот Уоринг изследва фотографията. Казва, че вулканът Попокатепетъл се е трансформирал в най-известния вулкан в света порадиНЛО-тата към, във и над него. Според Уоринг фотографията има невероятни елементи, толкоз доста, че може да се види метала на кораба, формата, шевовете по материала.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР