Жителка на гр.Мездра изказва своята искрена благодарност към директора на

...
Жителка на гр.Мездра изказва своята искрена благодарност към директора на
Коментари Харесай

Разследване спря телефонна измама и откри изчезнала баба

Жителка на гр.Мездра изрича своята откровена признателност към шефа на ОДМВР-Враца и неговия екип, работили настойчиво, с цел да открият местонахождението на нейната майка, попаднала в лъжлива скица.

На 26 ноември, околните на старата жена потърсили подпомагане персонално от ст.комисар Янко Янколов, обезпокоени обяснили за изгубването на майка си, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В резултат на подхванатото стремително следствие криминалистите открили, че 71-годишната жена е станала поредна жертва на телефонна машинация, била принудена да изтегли 6 хиляди лв. от банка, а непознатите от самото начало я инструктирали по телефона, като последно я насочили към гр.Ловеч, където трябвало да съобщи парите.

В хода на работата униформените изяснили, че за малко дамата била във Враца, след което се е насочила към Ловеч, където се е настанила в хотел. Благодарение на своевременната интервенция на криминалистите, работили дружно с сътрудниците си от ОДМВР-Ловеч, тя е открита в положително положение, а измамата - предотвратена.

В писмото си до министъра на вътрешните работи, дъщерята на старата жена изрича признателност към старши комисар Янко Янколов за съпричастността му към сигнала за помощ и професионалната реакция на екипа му.



(Снимка: МВР)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР