Жителка на американския град Портланд успа да шокира всички с

...
Жителка на американския град Портланд успа да шокира всички с
Коментари Харесай

Жена запозна съпруга си с любовника си и ...

Жителка на американския град Портланд успа да шокира всички с това, което направи. 34-годишната Меган Дейвис и 34-годишният Брент почнали да излизат през 2011 година и сключили брак през 2016 година Двойката има две деца – 11-годишният Браден и 7-годишният Сидър.

Към началото на 2020 година връзките на двойката били помрачени. Въпреки че Меган и Брент били щастливи дружно, те се чувствали като че ли им липсва искра.

Съпругът и брачната половинка поживяли настрана два месеца, само че решили да обсъдят проблемите в брака им и да намерят решението им.

Именно тогава Меган „ срещнала “ брачна половинка ѝ с любовника ѝ - 32-годишния Боуудбърн. Оказало се, че той е фамилен другар.

В началото Меган и Брент решили, че трети човек може да помогне да върне „ изчезналия детайл “ в брака им.

Меган осъзнала, че изпитва сантиментални усеща към техния общ другар – 32-годишният Боуудбърн, и го поканили да се среща с нея и мъжа ѝ. Отначало той се изсмял на концепцията, само че след полемика тримата решили да опитат този формат на връзки.
 Жена срещна брачна половинка си с любовника си и...

Меган и Брент настояват, че появяването на Бо в брака им е направила връзката им по-близка от всеки път. Съпругът и брачната половинка се съгласили, че Брент също може да има връзки с други дами, само че до момента той не се е възползва от тази опция. Децата им пък се радват, че в къщата се е появил различен възрастен, с който могат да играят.

Полиаморията е нехарактерен мироглед за живота, при който човек признава съществуването на сантиментална връзка с няколко души по едно и също време със единодушието и утвърждението на всички участници в такава връзка, написа jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР