Жителите на Япония са известни по целия свят като нация

...
Жителите на Япония са известни по целия свят като нация
Коментари Харесай

Тайната на японското дълголетие се крие само в един продукт

Жителите на Япония са известни по целия свят като нация от столетници. Учени от цялостен ​​свят се пробват да разкрият това събитие.

Японците освен живеят доста дълго, те страдат по-малко от свързани с възрастта хронични болести, в сравнение с други нации. Учените неотдавна споделиха нова доктрина, че тайната на положителното здраве е единствено в един артикул.

Има доста теории за какво в Япония има толкоз доста хора, които живеят 100 или повече години. Начинът на живот на тези хора е под зоркото око на лекарите и диетолозите от няколко години.

Последните изследвания демонстрират, че кафявите водорасли са тайната на положителното здраве и дългоденствие. Факт е, че те съдържат фукоидан – точно той е ключът към дълъг живот.

Водораслите укрепват имунната система. Също по този начин, тези растения са богати на витамини и минерали. Японците ги ядат всеки ден, в салати, супи, гарнитури. Диета, богата на водорасли, минимизира риска от метаболитен синдром.

Също по този начин диетата с морски водорасли понижава рисковете от сърдечно-съдови болести, рак и захарен диабет вид 2. Изследване, оповестено в Националната библиотека на Съединени американски щати. / и във Facebook

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР