Жителите на Враца готвят протест след трагедията, която завърши със

...
Жителите на Враца готвят протест след трагедията, която завърши със
Коментари Харесай

Мъжът на починалата във Враца жена: Това спешен център ли е или отиваме в някаква погребална агенция

Жителите на Враца готвят митинг след нещастието, която приключи със гибелта на млада жена пред регистратурата на незабавното поделение в града. Недоволството им е ориентирано към незабавната помощ. Все още не е ясна повода, заради която колата за спешна помощ не е тръгнала към дома на умрялата жена. Разследване би трябвало да откри аргументите за гибелта на дамата. Днес стартира инспекция, поискана и от здравния министър Асена Сербезова.

" Боледува от седмица, простуда се оказа. Всичко вървеше от малко малко добре. В неделя вечерта се почувства зле, затруднено дишане и реших, че е най-добре да се обадим на 112. Вдигнаха ми, споделих какви са признаците, желаеха да ѝ премеря температурата. Аз им обясних, че очевидно на нюх няма температура, тя е студена и не може да диша. Попитаха ме дали е в кондиция, споделих - да... -Ами, докарайте я вие. Какво да върша друго? Бързо я облякох и я докарах в Спешното. Спрях пред вратата, влязох вътре и извиках за помощ - апелирам ви се, помогнете, към този момент виждам я, че става доста зле ", разяснява Николай Иванов.
С умрялата Милена, Николай живеел на фамилни начала.

Детето беше от самото начало с нас в колата, нямаше на кого да го оставя. Той е на 5 годинки. Майка му си отиде пред него.

Според мен трябваше да излезе екип. Отиваш в незабавен център. Казва се - Спешно. Поне да опитат нещо да създадат.

Преди да почнем да пишем документи, помогни на индивида, след това пиши каквото ще пишиш. Никаква адекватност. Да стоиш да виждаш, че тя умира - в това време ми желае карта. За какво й е тази карта откакто почине този човек.

Това незабавен център ли е или отиваме в някаква погребална организация, пита Николай Иванов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР