Жителите на Уелс откриха мъртво мистериозно създание на брега на

...
Жителите на Уелс откриха мъртво мистериозно създание на брега на
Коментари Харесай

Мистериозно създание, наподобяващо крокодил, откриха в Уелс СНИМКИ

Жителите на Уелс откриха мъртво мистериозно творение на брега на река, наподобяващо риба и крокодил по едно и също време. Това заяви в. "Дейли остарял ".

Жена на име Клер, чието фамилно име не бе разкрито, сподели, че нейният наследник младеж е разкрил съществото по пътя към учебно заведение. Веднага се обадил на майка си, с цел да й опише за находката. „ Това животно беше същинско. Миришеше и бе почнало да се разлага “, сподели тя.

Друг локален гражданин разгласява фотография на съществото във Facebook, а потребителите започнаха да спорят към кои типове принадлежи. Някои допуснаха, че наподобява като щука, а други го разпознават като мисисипски зарган - огромна риба, родом от Северна и Централна Америка.


Говорител на Кралското сдружение за отбрана на животните съобщи, че деятелите за правата на животните са загрижени за тези фотоси.

„ В продължение на доста години държането на мисисипски зарган в плен беше неразрешено. Те са доста сложни за развъждане, защото могат да станат доста огромни. За страдание, притежателите постоянно хвърлят екзотични животни, когато не могат да обезпечат техните потребности “, сподели той.

Мисисипският зарган пораства до 1,8 метра и може да тежи повече от 45 кг.

По-рано бе обявено, че в американския щат Оклахома риболовец хвана голяма щука алигатор. Дължината на рибата бе два метра, а тежестта - 77 кг.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР