Жителите на предградието на Ститсвил в южната част на Отава

...
Жителите на предградието на Ститсвил в южната част на Отава
Коментари Харесай

Пияни еноти в Отава

Жителите на предградието на Ститсвил в южната част на Отава все по-често намират eноти в необичайно положение, наподобяващо алкохолно замайване, оповестява CBS News.

За един от тези случаи описа локалната жителка Емили Роджърс. “Той едвам можеше да се движи, влачеше краката си, залиташе и съвсем не можеше да се изправи. Очевидно нещо не беше наред с него ”, споделя дамата, която намерила миещата мечка в задния си двор.

Няколко часа по-късно тя се обадила на службата за хуманно отношение към животните, чиито чиновници откарали животното за проби. Малко по-късно се оказало, че и други поданици на Ститсвил са видели еноти в несъответстващо положение.

Професорът по биология в университета в Карлтън Майкъл Ранц изясни, че една от аргументите за това необичайно държание могат да бъдат ферментирали плодове, падащи от дървета. Сокът им провокирал замайване при животни, изясни ученият.

Той посъветва жителите на предградието да не се пробват да отрезвяват и разсънват енотите, а най-добре би било те да бъдат оставени да спят. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР