Жителите на Ахелой са съкрушени от новината за смъртта на

...
Жителите на Ахелой са съкрушени от новината за смъртта на
Коментари Харесай

Трагедия! Известен бизнесмен загина в меле на пътя

Жителите на Ахелой са съкрушени от новината за гибелта на 45-годишния Ивайло Алексиев, който почина при жестока злополука с мотора си на пътя Малко Търново - Бургас. Инцидентът е станал през вчерашния ден към 12.40 часа в посока Бургас, написа Флагман бг.

Мъжът катастрофира независимо при осъществяване на ляв завой, блъскайки се в крайпътна отводнителна канавка и циментова стена с мотоциклет " БМВ С 600 Спорт ". Загива на място. 
-->
Ивайло е фамилен, с две деца – момче и момиче. Роден е и израснал в Ахелой, фамилията му са работещи хора. Загубата е голяма и поморийското градче безусловно потъна в тъга.

Кадърен мъж, непретенциозен и трудолюбив, доста добър, радушен и оказва помощ на всички – с тези думи го разказват хората, които го познават.

„ Трагедията е неописуема, потресени сме от загубата. Всички познавахме и обичахме Иво, от години той държеше автомивката на пътя за Слънчев бряг, занимаваше се с ремонт на ел. системи по колите и фарове и със затъмнени автостъкла “, сподели гражданин на Ахелой, който е познавал добре Ивайло.

Погребението на Ивайло е на следващия ден в 12 часа в църквата в Ахелой.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР