Жители на Костенец на протест. Причината – лошото състояние на

...
Жители на Костенец на протест. Причината – лошото състояние на
Коментари Харесай

Жители на Костенец на протест заради разбития главен път на града

Жители на Костенец на митинг. Причината – неприятното положение на основния път, свързваЩ обитаемото място с автомагистрала „ Тракия ". Хората упорстват за повсеместен ремонт на правата.

Отсечката е от разстояние 14 кимолетра,у само че в много неприятен положение - дурки, без маркировак, без мантинели. Хората упорстват за незабавен ремонт

Една от дамите изясни, че постоянно пътува до София, тъй като кара децата си на тренировки и преди няколко дни е спукала гума навръх този път, заради което сега колата ѝ е в сервиз.

Пътят в никакъв случай не е бил асфалтиран, тук-там е пълнено с пясък и са правени кърпежи.

" Не мога да кажа прецизен брой на сигналите. Всички ни питаха по кое време ще се опраи пътят. Общината няма по какъв начин да спомага за оправянето му, защото той е част от републиканската пътна мрежа и страната би трябвало да влага в изработката на план, който да бъде осъществен ", изясни Маргарита Минчева – заместинк-кмет на община Костенец.

Общината е изпращала голям брой писма до КАТ, само че взетите ограничения са единствено отчасти запълване на пътя, като последното е било преди две седмици.

Недоволните се заканиха да блокират пътя, в случай че не бъдат подхванати ограничения

Вижте повече във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР