Жител на Северен Девън, Великобритания, реши да построи дом, наподобяващ

...
Жител на Северен Девън, Великобритания, реши да построи дом, наподобяващ
Коментари Харесай

Мъж загуби семейство и пари заради имение за милиони СНИМКА

Жител на Северен Девън, Англия, реши да построи дом, наподобяващ фар, за 2,2 милиона лири. Той обаче не пресметна бюджета и остана в задължения, губейки фамилията си поради упоритостите си. Това написа Daily Mail.

Плановете на англичанина да построи къща стават известни през 2010 година, когато Едуард Шорт и брачната половинка му Хейзъл за първи път се появяват в телевизионното предаване History of Design. Двойката приказва за желанията си да реновират къща от 50-те години и да я създадат имение с фар единствено за 18 месеца.

Планът на Едуард и Хейзъл е да построят постройка с шест спални, домашно кино, сауна и панорамен басейн. Те възнамеряват да построят необикновената къща непосредствено върху канара над плаж в село Кройд. Когато двойката стартира строителството обаче, се оказва, че разноските за работа са доста по-големи.

През февруари 2012 година, заради липса на средства, Едуард стопира строителството и стартира да строи друга къща, по-евтина, като взима заем от 2,5 милиона лири. Според изданието по това време Хейзъл Шорт стартира съществено да се тревожи за финансовите вероятности на фамилията, само че брачният партньор й не се вслушва, решавайки да довърши фара непременно.

През 2019 година Едуард Шорт още веднъж се появява в телевизионното шоу и приказва за краха на начинанието си. Семейството му се разпада, Едуард изхарчва целия заем и е в меко казано съществени задължения.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР