Жител на квартал Изток“ в Пазарджик е задържан заради проявена

...
Жител на квартал Изток“ в Пазарджик е задържан заради проявена
Коментари Харесай

Пазарджиклия простреля лицето на жена с пистолет

Жител на квартал „ Изток “ в Пазарджик е арестуван поради проявена от него експанзия и закани с газов револвер към съкварталка, оповестяват от дирекцията на полицията в града. Ранената е откарана в Спешно поделение, само че не е призната в болница. Състоянието ѝ не е тежко и е освободена за домашно лекуване.

Случката се разиграла през вчерашния ден следобяд на улица в квартала. 23-годишна жена срещнала собствен 51-годишен съкварталец и сред двамата почнала свада. В основата ѝ стоял остарял скандал сред мъжа и фамилията на младата жена. Агресията обаче бързо взела превес над разсъдъка, той извадил газ-сигнален револвер и създал към лицето на съперничката си няколко изстрела.

Пострадалата била превозена с кола за спешна помощ в Областната болница в Пазарджик, където е открито, че са нанесени пострадвания по лицето. След прегледа дамата е освободена. Полицейски чиновници от локалния полицейски сектор бързо открили и задържали нападателя. Иззет бил и газ-сигналният револвер, с който са създадени изстрелите.

Работата по случая продължава, води се бързо произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР