Жител на град Габрово намери в закупен хляб смачкан картон.

...
Жител на град Габрово намери в закупен хляб смачкан картон.
Коментари Харесай

Габровец купи нарязан хляб на децата си, но никой не хапна от него, защото

Жител на град Габрово откри в закупен самун сплескан картон. „ Изненадата” се появила в нарязан бял самун, създаден от компания със седалища в градовете Пазарджик и Павликени, предава Нова тв.

Потърпевшият упорства за по-строг надзор, а производителят заподозря нелоялна конкуренция.

42-годишният Светозар Нечев купува преди седмица от кварталният магазин, фолиран и нарязан бял самун за фамилната вечеря. И открива в него изненада.

„ Вечерта дамата реши да направи принцеси за децата. Отворихме хляба и за наша изненада намерихме велпапе”, сподели Нечев.

Това, което фамилията почувствало Светозар дефинира с една дума – гадност. „ И децата бяха около нас и се наложи да купим различен хляб”, добави Светозар.

Разбрали за случая от магазинчето връщат парите на фамилията. „ 1,15 лева коства хлябът. Парите са най-малкият проблем. Никой не е за един самун. Трябва да има по-голям надзор – дали ще е самун, или месо…Трябва да има контрол”, безапелационен е Светозар Нечев.

Габровецът подава сигнал до компанията, която има цехове в градовете Пазарджик и Павликени, посредством уеб страницата и горещите им телефони, само че до този миг няма реакция.

Потърсени за коментар от компанията обявиха, че са жертва на нелоялна конкуренция и подозират, че хлябът в тяхната опаковка е сменен.

Нямало, по какъв начин да попадне велпапе в тестото, защото системата бил сигурна и автоматизирана. За Светозар и фамилията му, обаче, има единствено едно несъмнено – повече няма да купуват самун от тази компания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР