Жестокото убийство на млада звезда от видеоплатформата Douyin (китайска версия

...
Жестокото убийство на млада звезда от видеоплатформата Douyin (китайска версия
Коментари Харесай

Жестоко убийство! Млада звезда бе изгорена на живо в TikTok от бившия си мъж СНИМКА

Жестокото ликвидиране на млада звезда от видеоплатформата Douyin (китайска версия на TikTok) бе осъществено в КНР. Бившият брачен партньор я изгорил жива, до момента в който я облива с бензин.

Жертвата е Ламу А., на 30 години, от провинция Съчуан. На 14 септември младата жена се присъединила онлайн, с цел да си побъбри с клиентите си, които наброяват 782 000, оповестява Beijing Youth Daily.

Този развой ненадейно бил пресечен: появил се черен екран и зад кулисите се чули ужасни женски писъци.

В продължение на два дни звездата не показваше никаква интензивност в обществената мрежа, а по-късно сестра й съобщи, че дамата е била грубо нападната. Точно в разгара на предаването някогашният брачен партньор на звездата нахлул в къщата, в ръцете му имало секира и кутия с бензин. Той се нахвърлил върху момичето, залял я с бензин и я запалил тъкмо пред фамилията ѝ.

Жертвата е приета в болница с 90% изгаряния по тялото, тя умряла след две седмици битка за живот. Бившият брачен партньор на дамата е арестуван, в този момент чиновниците на реда проверяват претекстовете му.

Предполага се, че той е направил закононарушението поради развода, за който Лама е подала молба, защото брачният партньор й систематично я биел. Младата жена имала две деца.

По-рано БЛИЦ заяви за сходен случай в България, при който . Той я изчакал да заспи, след което я залял със запалителна течност и я запалил.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР