Жестоко посегателство срещу разследващия журналист Слави Ангелов. Главният редактор на

...
Жестоко посегателство срещу разследващия журналист Слави Ангелов. Главният редактор на
Коментари Харесай

Венелина Гочева, „24 часа“: Двама мъже са нападнали журналиста Слави Ангелов, а трети е записвал побоя


Жестоко посягане против проверяващия публицист Слави Ангелов. Главният редактор на „ 168 часа “ беше атакуван нощес и пребит с железни тръби, пред дома му на бул. „ Дондуков " в столицата.

Жестокото посягане е станало към 21 ч. от двама маскирани мъже. В момента журналистът е настанен в УМБАЛ „ Царица Йоана “ – ИСУЛ. Има пострадвания по главата и крайниците, само че е без заплаха за живота.

Негови сътрудници са разговаряли с Ангелов, бил е контактен. Предположенията са, че нападението е обвързвано с неговата работа, по тази причина сега се преглеждат неговите последни изявления.

„ Знам, че двама души са го чакали пред дома му. Третият човек е записвал побоя с телефон. Не са взели неговия преносим компютър или портфейл – това не е нахлуване за обир. Преди малко се чух с шефа на ИСУЛ, вършат му скенер, нека всичко да е наред “, разяснява пред bTV издателят на вестник „ 24 часа “ Венелина Гочева.

На мястото на случая е бил и шефът на столичната полиция ст. комисар Георги Хаджиев. Полицията търси причинителите, взети са записи на камерите в региона.

Гочева разяснява, че сходни дейности са били знак на един различен интервал от българската история. „ Той беше опериран, към него са подходили изключително грубо, атакуван е с стоманени прътове, кракът му е строшен с голям нож, а лицето е обезобразено. Те са желали или той да почине, или просто да запечатат това посягане “, добави тя.

Издателят на „ 24 часа “ описа, че материалите и мненията на Ангелов са били едни от най-четените в медийната група.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР