Жестоко нападение над възрастен мъж потресе жителите на пловдивското село

...
Жестоко нападение над възрастен мъж потресе жителите на пловдивското село
Коментари Харесай

Деца ограбиха и пребиха възрастен мъж в Белозем

Жестоко нахлуване над възрастен мъж потресе жителите на пловдивското село Белозем. 87-годишен пенсионер е пребит и ограбен в дома си. Нападателите, които се оказаха малолетни, влезнали да търсят пари и храна.

Възрастният мъж е атакуван в дома си в неделя денем. Дъщеря му го намерила с кървяща рана на челото и кръв по пръстите на ръцете, а гърбът му бил в синини. Виковете за помощ първи чули съседите.

“Сестра ми е подала сигнала. Влезли са през оградата. Изглежда са го гонили с някакви пръчки, с цел да го бият”, описа съседът Атанас Атанасов.

Друг комшия на потърпевшия - Франц Чавдаров, показа, че се мъжът живеел самичък, брачната половинка му умряла преди време, по тази причина го наглеждали.

Нападателите са откраднали дребна сума пари и храната на пенсионера.

След нападението възрастният мъж е отведен от околните си в Пловдив. За него ще се грижи щерка му, която на този стадий отхвърля коментар за случилото се.

В понеделник следобяд полицията стигна до причинителите - 4 малолетни момчета от близката махала. Най-голямото от тях е на 12-години. Пред полицията татко им Марин призна тяхната виновност. Той описа, че децата са били 8 на брой и са търсили храна.

Това не е първото нахлуване над възрастния мъж. Системно е обиран и обичай, настояват хората в Белозем.

От прокуратурата оповестиха, че с провинилите се малолетни момчета ще работи Детска педагогическа стая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР