Жестоките убийства на 14-годишно момиче и 74-годишен мъж разтърсиха Северна

...
Жестоките убийства на 14-годишно момиче и 74-годишен мъж разтърсиха Северна
Коментари Харесай

Жестоките убийства в Северна Македония - какво се знае до момента?

Жестоките убийства на 14-годишно момиче и 74-годишен мъж раздрусаха Северна Македония. Главният обвинен е Любчо Палевски. За него е издадена интернационална заповед за арест. Засега той е в неопределеност - това разяснява в " Денят стартира " Атанас Величков - основен редактор на tribuna.mk.

" По думите на министъра на вътрешните работи Оливер Спасовски, Интерпол е по следите му. Официалната позиция на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата е, че бащата на убитото момиче е бил част от тази ужасна история, за изнудване на пари от майката, която е била наследничка на огромен брой недвижими парцели. В македонската общност към този момент има разнообразни версии какво е предиздвикало бащата да прибегне до такава свирепост. Известно е, че той е имал избрани зависимости, свързани с приложимост на неразрешени субстанции ", описа журналистът.

Той добави, че най-вероятно е имал потребност от пари. А убийството на възрастния мъж е обвързвано с минали събития. Двамата са имали общи дейности, свързани с копаене на злато в региона на южната част на Северна Македония.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР