Жестока разправа очаква чалга звездата Мария в Къщата на „ВИП

...
Жестока разправа очаква чалга звездата Мария в Къщата на „ВИП
Коментари Харесай

Мария със забрана да споменава името на Гущеров

Жестока кавга чака чалга звездата Мария в Къщата на „ ВИП Брадър”, в случай че си разреши даже един път да спомене името на някогашния си брачен партньор Християн Гущеров.


Певицата още с влизането си в предаването в понеделник вечер не съумя да прикрие нерешителност си от милионера и се тормози доста, когато водещите Ники Кънчев и Александра Сърчаджиева заговориха за проваления й брак.

„ Мария няма право даже да спомене името на Гущеров, тъй като я грози санкция от 100 хиляди лева Пратил й е нотариална възбрана незабавно щом разбра, че влиза в предаването, и е застрашена да остане без лев от хонорара си, в случай че го спомене”, изясняват близки на певицата, която в действителност бе поканена в риалити предаването точно поради драмите си с милионера.



В шоуто обаче Мария няма право да споделя никакви детайлности и пикантерии към брака си с Гущеров и единственият метод да намекне нещо за живота си с милионерския наследник е, в случай че някой я попита и съумее да не издава за кого става дума.



Продуцентите на „ ВИП Брадър” също получили нотариална възбрана от милионера да замесват името му или околните му в предаването, тъй че сценаристите на шоуто също треперят от солидните наказания и внимават какви въпроси да задават водещите, стана ясно още на старта.


Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР