Жестока мъка е налегнала Елена Йончева. Бившата журналистка и депутатка

...
Жестока мъка е налегнала Елена Йончева. Бившата журналистка и депутатка
Коментари Харесай

Елена Йончева пръска пачки по бутиците

Жестока тъга е налегнала Елена Йончева . Бившата журналистка и депутатка очевидно е напълняла и се е състарила, научи HotArena .

Допреди няколко години Елена бе в топ форма и бе образец за мнозина какъв брой добре наподобява. Напоследък обаче се е закръглила и й се наложи незабавно да си обнови дрешника.

Тя бе видяна да пазари в столичен мол, където цените не са от най-ниските. А Йончева си потегли с цялостни торби чисто нови облекла, за които очевидно бе похарчила сериозна сума.

„ Когато си народен представител е мъчно с облеклото. Нито да носиш скъпи облекла — да не кажат, че пръскаш пари, нито да се обличаш все едно си излязъл от пазара. Йончева не е от най-суетните, само че се старае да наподобява задоволително. Панталоните й са обичани, нямам спомен да съм я виждала с рокли или поли ”, споделя колежка на Йончева.

„ През последните месеци обаче натрупа доста килограми и това я изтезава, тя не е привикнала, разкрива още близка колежка на Йончева, написа „ Ретро ”.

Журналистката неведнъж се заканвала, че ще спортува повече, само че защото работата й била зад бюро или да пътува с кола, постоянно не й се получавало.

От стрес пък апетитът й се отворил и си хапвала непрекъснато. А умората и огромното напрежение стартират да й се отразят. Особено около делата, които се водят против нея и които тя води против премиера Борисов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР