Жесток семеен скандал тресе фамилията на футболната легенда Стойчо Младенов.

...
Жесток семеен скандал тресе фамилията на футболната легенда Стойчо Младенов.
Коментари Харесай

Синът на Стойчо Младенов счупил носа на жена си, биел я редовно на пет ракии + защо отвлече дъщеря им Дария

Жесток фамилен скандал тресе семейството на футболната легенда Стойчо Младенов . Неговият по-голям наследник Александър е упрекнат от някогашната му половинка Александра Саркизова в похищение на щерка им Дария. Покрай драмата с внучката на Екзекутора на Ливърпул обаче се схванаха потресаващи детайлности от извънбрачната връзка на сина му с красивата варненка, научи HotArena.

На бял свят излезе, че в края на западналата си футболна кариера Сашо Младенов се пропил и постоянно биел жена си, като се накърка с няколко ракии. Стойчовият синковец ошамарвал Саркизова още по време на бременността, а върхът бил, когато й счупил носа пред детската градина на дъщеря им. 

35-годишният Сашо Младенов се среща с хубавицата Александра Саркизова, „ Мис Варна ” за 2000 година преди към 5 години. Хубавата Алекс към този момент има наследник от  романс с варненския плейбой Ники Шванца.

Връзката на футболиста и миската бързо се задълбочава, макар първоначално се постанова да въртят обич от разстояние. Всичко върви без спънки и не след дълго Александра забременява, въпреки и без брак. По същото време обаче кариерата на Сашо Младенов внезапно се срутва, а оттова следва жесток поврат в връзките им. Той не може да преглътне неуспеха си, а отговорна за това се оказва половинката му. Гневът на мъжа избива вкъщи и скоро Саркизова почва да се оплаква, че неосъщественият футболист я бие свиреп. Шамари имало до момента в който била бременна с неговото дете. 
Отначало варненката си траела, само че скоро нещата излизат от надзор. В деня на изписването на новородената им дъщеря Дария, Младенов-джуниър обърсал пестник на Александра, която е с бебето на ръце. Причината е, че Саркизова не поздравила майката на Сашо, когато слязла да вземе бонбоните и цветята за акушерката.  

С края на кариерата си Стойчовият наследник напълно се пропил, гласят слуховете, популяризирани от негови близки. Финансите му потеглят надолу и няма по какъв начин да поддържа досегашния стандарт на живот, което още повече нажежава фамилната конюнктура. Тогава пък Александра става студентка и стартира да написа. В същото време, по думите на Александра, всекидневието на Сашо Младенов се изчерпва с това да блъска във фитнес залата, а след това да седне на масата и да се налива с ракия. Очаквано миската не си държи езика зад зъбите, и следват скандал след скандал. Накрая ритнитопковецът се докарал до такава степен да обръща четири-пет чаши, а след това без срам да поступва клетата си женица. Макар да не си пада кифла, на нея й се наложило да върви в университета щедро нацапана с грим, с цел да прикрива синините от плесниците на мъжа си, написа " Уикенд ".

Все отново хубавицата прави обезверени опити да се отбрани, само че най-вече да остави някоя и друга драскотина по лицето му.
Един ден работата към този момент става кървава. Пропадналият мъж стига дъното, като издебва жена си пред детската градина на дребната Дария. С яка лупаница чупи носа на Александра , от която стартира да шурти кръв, след което индиферентно си потегля. 
Говори се, че самозабравилият се Сашо Младенов полудял от ревнивост. По това време вървят клюки, че Саркизова се е събрала с някогашния си Ники Шванца. След брутална преживелица със счупения нос хубавицата си вади здравно удостоверение за побоя и поставя завършек на връзките си със сина на Стойчо. Решава да се прибере с дъщеря си в родния Варна.

Именно тогава се намесва футболната легенда. Стария т Стойчо Младенов увещава майката да остане в София с детето с обещания, че ще се погрижи за тях. Дори им дава собствен апартамент в столицата, където да живеят.

Александра още веднъж се обръща към Младенов-старши, който към този момент е почнал работа в Казахстан и се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. На всичкото от горната страна даже обвинил Саркизова , че тя биела сина му, а не противоположното.

След всичко това майката не устоя и си отпътува във Варна дружно с щерка си Дария. Въпреки че Сашо Младенов няма никакви ограничавания да вижда детето, и даже го извежда на отмора в Дубай, бащата си навива на пръста, че той ще се грижи за дребната.

Така се стига до предходната седмица, когато Александра схваща, че Сашо Младенов е взел момиченцето от учебното заведение й. След това бащата се покрива и оповестява на някогашната си половинка да не ги търси повече. Саркизова подвига тревога по медиите, защото и полицията не може да й помогне. По-късно ченгетата изясняват, че са открили къде са бащата и детето, само че не могат да вземат отношение, когато става въпрос за сходен спор сред родители. 
Самият Сашо Младенов изрично отхвърля всички обвинявания и за похищение, и за побой над Александра, което щял да потвърждава в съда. Сега на ход е прокуратурата. А до тогава дребната Дария остава пленник на скандалните наставнически връзки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР