Жерар Пике отвърна на удара на бившата си партньорка Шакира,

...
Жерар Пике отвърна на удара на бившата си партньорка Шакира,
Коментари Харесай

Пике отвърна на удара, подигра се отмъстително на Шакира

Жерар Пике отвърна на удара на някогашната си партньорка Шакира, откакто колумбийската певица загатна раздялата им в новата си ария за " възмездие ".

35-годишната легенда на Барселона Пике и 45-годишната Шакира оповестиха раздялата си през юни предходната година след 11 години взаимен живот. Бившата двойка има и две деца, само че това не им попречи да се забъркат в словесна война - частично поради новата другарка на Пике, Клара Чиа.

Пике и 23-годишната Клара са дружно от октомври, а Шакира държеше да спомене връзката им в новата си ария, наречена " BZRP Music Sessions Vol 53 ". И въпреки всичко някогашният футболист отговори посредством потреблението на Кралската лига - новото му футболно съревнование.

В новата си ария Шакира пее: " Струвам си две 22-ки. Заменил си Ferrari за Twingo. Ти размени Rolex за Casio... ".

Пике е дал отговор на тези текстове, като е убедил Casio да станат спонсори на Кралската лига. Освен това той се появи на събитие на Кралската лига с автомобил Twingo. Всъщност видеото с идването му в Twingo събра повече от 60 000 лайкове в Twitter в границите на един час.

Пике се отдръпна от професионалния футбол през ноември и от този момент сътвори Кралската лига. То е известно измежду потребителите на обществените медии, откакто формалният акаунт на Кралската лига в YouTube има повече от 50 000 клиенти. За основаването на надпреварата са помогнали видни основатели на наличие.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР