Жерар Пике отвърна на удара на бившата си партньорка Шакира,

...
Жерар Пике отвърна на удара на бившата си партньорка Шакира,
Коментари Харесай

Пике oтвърна на удара: Подигра се отмъстително на Шакира

Жерар Пике отвърна на удара на някогашната си партньорка Шакира, откакто колумбийската певица загатна раздялата им в новата си ария за " възмездие ".

35-годишната легенда на Барселона Пике и 45-годишната Шакира оповестиха раздялата си през юни предходната година след 11 години взаимен живот.

Бившата двойка има и две деца, само че това не им попречи да се забъркат в словесна война - частично поради новата другарка на Пике, Клара Чиа.

Пике и 23-годишната Клара са дружно от октомври, а Шакира държеше да спомене връзката им в новата си ария, наречена " BZRP Music Sessions Vol 53 ". И въпреки всичко някогашният футболист отговори посредством потреблението на Кралската лига - новото му футболно съревнование.

В новата си ария Шакира пее: " Струвам си две 22-ки. Заменил си Ferrari за Twingo. Ти размени Rolex за Casio... ".

Пике е дал отговор на тези текстове, като е убедил Casio да станат спонсори на Кралската лига. Освен това той се появи на събитие на Кралската лига с автомобил Twingo. Всъщност видеото с идването му в Twingo събра повече от 60 000 лайкове в Twitter в границите на един час.

Пике се отдръпна от професионалния футбол през ноември и от този момент сътвори Кралската лига. То е известно измежду потребителите на обществените медии, откакто формалният акаунт на Кралската лига в YouTube има повече от 50 000 клиенти.

За основаването на надпреварата са помогнали видни основатели на наличие.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР