Жерар Пике, и новата му възлюбена, с която футболистът изневери

...
Жерар Пике, и новата му възлюбена, с която футболистът изневери
Коментари Харесай

Фен на Шакира не пусна Жерар Пике и новата му приятелка в ресторанта си

Жерар Пике, и новата му изгора, с която футболистът изневери на Шакира, сигурно се усещат извънредно след последната преживелица, обвързвана с някогашната му половинка.

Причина за разваленото му въодушевление е лоялен почитател на колумбийската певица - притежател на японски ресторант. Същият, щом забелязал хванатите на разположение Пике и 22 години по-младата студентка Клара Чиа Марти, не позволи влюбените гълъбчета през прага на заведението си. 
                             

 

Видео, което сега трескаво обикаля мрежата, демонстрира по какъв начин двойката излиза от колата си и се насочва към ресторант. Предвид известността на Пике, рой от папараци наобикаля спортиста и придружителката му, с цел да ги снимат. В идващия миг събитията се развиват по извънредно непредвиден и противен за футболиста и приятелката му метод. Собственикът на заведението не разрешава на влюбените да влязат вътре, след което двамата огорчени се връщат в черния си джип. По-късно се оказва, че притежателят бил огромен почитател на Шакира и не желал да одобри неверникът в ресторанта си.

Dueño corre a Pique y Clara Chia de restaurante por ser fan de Shakira

Hace unas horas comenzó a circular un video en donde se ve a y molestos subiéndose a la camioneta del ex futbolista.
— ¿Qué Pasa? (@quepasa_oficial)
Текстът на видеото гласи: " Клара Чиа и Пике отидоха да хапнат в ресторант, а притежателят е почитател на Шакира и персонално изтича до Клара Чиа Марти. "

След като Шакира изгони бащата на двете си деца поради невярност, легендата на испанския футбол стана за смях. Нещата за него се вошиха още повече, откакто наранената певица му издаде язвителна ария, насочена към прегрешилата ѝ половинка. Всичко това усили отрицателното отношение към Пике, а откакто той разкри пред почитателите си новата жена до себе си, го връхлетя още по-силна вълна на ненавист.

Междувременно 45-годишната колумбийка бе упрекната от родителите на Пике, които живеят против нейната къща, в черна магия. Бившата свекърва на Шакира - Монтсерат Бернабеу, упрекна певицата, че е поставила кукла на магьосница на терасата на дома си в Барселона, която гледа към нейните прозорци.

Нещата не свършват дотук и гневът на Шакира продължава да се излива против Пике. Наскоро тя разгласява леко смущаващо видео в Инстаграм, на което танцува… или по-скоро чисти на песента I could kill my ex (в превод - " Бих могла да убия някогашния си " ).
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР