Женският волейболен шампион на България Марица (Пловдив) ще гостува на

...
Женският волейболен шампион на България Марица (Пловдив) ще гостува на
Коментари Харесай

Марица търси победа днес, за да вдигне 9-та

Женският волейболен първенец на България Марица (Пловдив) ще гостува на ЦСКА (София) в среща реванш от финалния плейоф в Национална волейболна лига Демакс. Мачът е през днешния ден от 16:00 ч. в зала " Васил Симов ". Момичетата на Борислав Крачанов водят с 1:0 победи във финалната серия.
Прочетете още
При победа в днешния мач маричанки ще станат шампионки и ще вдигнат 9-та си поредна купа в шампионата.

Ако ЦСКА изравни серията ще се стигне до трети съдбоносен мач, който ще е на 12 април (сряда), от 18:00 ч. в залата на Пловдивския университет.

В първия мач в Пловдив пловдивчанки бяха безапелационни и победиха своя противник с 3:0 гейма и поведоха в серията.

До момента през сезона двата тима се срещнаха общо 4 пъти - в първия заключителен конфликт за купата в четвъртък, два пъти в постоянния сезон на шампионата и един път във финала за Купа България. В шампионата маричанки победиха в първата среща с 3:0, а във втората в София изгубиха с 2:3, това беше и първо проваляне за шампионките от съвсем 8 години насам. Във финала за Купа България шампионките победиха Червените с 3:0 гейма и сграбчиха своя осми трофей в шампионата.

Двата тима ще се срещнат на трети следващ край, след този за шампионата през предходната година, в който маричанки завоюваха купата след 2:0 победи, финалът за Купата в Пазарджик триумф с 3:0 за Марица през този сезон и в този момент още веднъж край за шампионата.

Съдии на дуела ще са Симеон Иванов и Ваня Първанова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР