Женският национален отбор по волейбол на България стартира лагер в

...
Женският национален отбор по волейбол на България стартира лагер в
Коментари Харесай

Емилия Димитрова: Радвам се много, че отново се събрахме

Женският народен тим по волейбол на България започва лагер в Пловдив. Ето какво сподели диагоналът Емилия Димитрова преди подготовката:
 Женският народен тим по волейбол стартира подготвителен лагер в Пловдив (видео + снимки)
" Направо си е като нов дебют. Десета година в националния тим, за последните две не съм взела участие. Направо се усещам като нова в тима. Чувствам се добре, веселя се извънредно доста, че още веднъж се събрахме и още веднъж ще имаме опция да потренираме дружно, даже без надпревари. Да се сработим с нови девойки. Щастлива съм, че най-сетне разрешиха да стартираме лагера ".
 Иван Петков: Подготовката за идващото лято започва в този момент (видео)
" Тъкмо влязох във форма, бях удовлетворена от резултатите и ни затвориха всички у дома. Продължих да си упражнявам, даже и без тежести, с каквото имам у дома - ластици, леки гирички и просто знаех, че това все в миналото ще свърши. Имах мотивацията да продължа да подкрепям форма. Знам какъв брой е значимо да се върна, да съм здрава и да продължа да играя ", добави Еми.
 Данчо Лазаров ли ръководи още волейбола ни?
" Държах да играя в Турция - първо, че е близо, второ, шампионатът е на положително равнище. Надявам се да мога да покажа, че въпреки и след майчинство мога да играя на високо равнище ", приключи Димитрова.  Без три опитни състезателки започва подготовката на волейнационалките
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР