Жените знаем, че мъжете никога не биха могли да разберат

...
Жените знаем, че мъжете никога не биха могли да разберат
Коментари Харесай

5 „женски” неща, които мъжете никога няма да разберат

Жените знаем, че мъжете в никакъв случай не биха могли да схванат някои от нещата, които вършим, заради което е занимателно да ги изтезаваме с ярките контрасти в нашето държание и да ги подтикваме да ги схващат. По-долу ние изследваме 5 от най-важните неща, които дамите вършат, и които озадачават мъжкия пол, написа beu.bg.
1. Умишлено подлагат себе си на прочувствена или физическа болежка

Можем да се обзаложим, че мъжете не схващат потребността на дамите да гледат филми, които ни карат да плачем. Защо дамите се подлагат на тези прочувствени безредици? Изследователите споделят, че това е евентуално, тъй като се стремим да разберем по какъв начин да реализираме романтика във взаимоотношенията си, само че това оказва въздействие върху упованията ни за връзките, вярванията ни и цялостния опит в връзките както при дамите, по този начин и при тийнейджърките.

Причиняването на болежка е метод да се приспособяваме към личните си компликации, които предстоят като разрушеното сърце да вземем за пример.

2. Парти в „ дамската стая”

Разкриването на това, което се случва, когато една група дами отиват в тоалетната дружно е като изменничество към женския пол, само че мъжете в никакъв случай не биха могли да схванат какво вършат дамите там. От шерването на артикули за женска хигиена до диалози за срещи, обмисляне на бягство от неприятна среща или препоръки за артикули грим, има доста аргументи, заради които имаме потребност от един сътрудник или няколко в дамската стая.

3. Задаването на въпроси - уловки

" Изглеждам ли дебела с това? " Или " Защо не се омъжите за приятелите си, така и така прекарвате цялото си време с тях? " Са въпроси, на които мъжете знаят, че не би трябвало да дават отговор, само че дамите не престават да ги задават. Жените са доста положителни в изразяването на страсти, само че от време на време се опитваме да кажем " Бих желала един комплимент от теб " или " Бих желала да се радвате да прекарвате време с мен толкоз, колкото и с приятелите си ".Така че, преди да отговорите, отделете малко време, с цел да осъзнаете, че тя се нуждае от някакво внимание и по-късно й отговорете.

4. Казват противоположното на това по какъв начин се усещат

" Нищо не ме тормози, добре съм ", не е истината, само че казвайки противоположното на това, което имаме поради е нещо, което дамите вършат, а мъжете не могат да схванат. Езикът на тялото, тонът, изражението на лицето и подтекста са това, което тя се надява да можете да разтълкувате, когато дамата не ви споделя какво не е наред. Най-вероятно тя не счита, че сте способни да разберете за какво е толкоз разочарована от вас.

5. Оплакваме се, когато мъжете ни смъкват

За множеството мъже, разстройването (на жените) от непрекъснати полови нападения е нещо което те не могат да схванат, само че за дамите това значи да вдигнат равнището и да преминат на най-висша степен дипломация; тактично, само че въпреки всичко твърдо отхвърляме офертата ви, само че вие продължавате да се чувствате спокойни от самото начало. Има изкуствов това да се отхвърлят набезите и множеството дами имат доста процедура в това изкуство. За страдание, мъжете не виждат своите нападателни нападки като проблеми както дамите.

Специалисти настояват, че половият тормоз не е задоволително необятен термин за това, с което се оправят дамите в някои репресирани среди.

Равенството сред половете може да е постигнало обществен прогрес, само че разликите сред нас могат да оставят голяма пещера от недоразумения. Подобряването на прочувствената просветеност и способността да се съпричастявате с страстите на дамите е път, който оказва помощ на мъжете да схванат тези 5 загадъчни неща за нас дамите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР