Жените стават все по-изобретателни в прикриването на изневерите си и

...
Жените стават все по-изобретателни в прикриването на изневерите си и
Коментари Харесай

Жените търсят таен секс чрез интернет

Жените стават все по-изобретателни в прикриването на изневерите си и все по-трудно могат да бъдат хванати в крачка от половинките си. Дамите изневеряват по-рядко, само че пък извличат оптималното от аферите си - и прочувствено, и физически.
Най-популярният уебсайт за запознанства във Англия разкри, че огромна част от посетителите са дами и то в множеството случаи - фамилни. Жените избират виртуалните глъбини за търсене на извънбрачна връзка, защото държат на дискретността. Дамите, които се разнообразяват с скришен секс отвън фамилната спалня, стават от ден на ден - към 9 милиона британки търсят флирт в Интернет, написа dama.bg. 1,4 милиона дами пък няма да се задоволят единствено с флирт, само че и ще пренесат закачките си с непознати мъже и в действителния живот.
Дори фамилните дами с по няколко деца са склонни да изневеряват и повода не постоянно е неналичието на секс. Те успокояват съвестта си с разнообразни оправдания, смятайки, че не вършат нищо неприятно, в случай че не бъдат хванати. За да не си скапват фамилиите, дамите се принуждават да измислят комплицирани схеми и те в множеството случаи работят. За разлика от тях, мъжете по-трудно прикриват следите си и по-често търпят последствията от тайните си афери.
Администраторите на най-големия уебсайт за запознанства на Острова пък са на мнение, че изневерите се отразяват позитивно на дамите. Те са по-ведри, усмихнати и грижовни, склонни са да опитват в секса с непрекъснатите си сътрудници и даже да ги научат на нещо ново. От всичко това излиза наяве, че дамите побеждават мъжете в личната им игра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР