Жените са много сложни и мистериозни по природа, когато стане

...
Жените са много сложни и мистериозни по природа, когато стане
Коментари Харесай

Ето кои са най-романтичните жени според зодията

Жените са доста комплицирани и мистериозни по природа, когато стане дума за обич и сантиментални връзки. Зодиакалният знак е значим фактор, който може да дефинира дамата какъв брой и по какъв начин обича колегата си.

Телец 

Телецът постоянно мечтае за романтика. Това е зодиакалния знак, който се ръководи от Венера – планетата на любовта и хубостта. Жените от тази зодия са привлечени от всички по-фини неща в живота и романтиката несъмнено е едно от тях, написа fakti.bg. Ако излизате с Телец, те ще ви засипят с дарове, ще ви гушкат непрестанно и ще ви засипят с деликатност и похвали. Няма знак, който да е по-емоционален и сантиментален от Телец.

Везни

Везните обичат извънредно доста процеса на ухажване и влюбване в някого. Всяка намира се стараят да бъде незабравима. Ако са необвързани прекомерно дълго, ще стартират да се усещат нервни! Когато са в играта за запознанства, тъй като никой не схваща разпоредбите на любовната игра по-добре от Везни. Управляван от Венера, този зодиакален знак е обвързван с искрите, които прехвърчат, когато двама души са необикновено влюбени един в различен. Везните са доста сантиментални, обичат изненадите и дългите разходки на лунна светлина.

Лъв 

Да не би инцидентно да сте сюрпризирани, че Лъвът е в тази ранглиста? Управляван от Слънцето, Лъвът не обича нищо повече от това да обрижва колегата, когато са в любовта връзка. Лъвът постоянно ще ви предизвиква да прегърнете сантименталната си страна и ще демонстрира своята. Ако излизате с такава жена, по-добре се пригответе за грандиозни прояви на любов, които карат всички да ревнуват от несъразмерната ви обич.

Риби 

Жените Риби са захласнати от романтиката в една връзка. Това е зодия на фантазиите, а романтиката прави тъкмо това – дава нова по-хубава действителност. С Риби ви чакат сладки любовни бележки, гушкане, диалози за връзката ви и какво изпитвате един към различен. Рибите не се опасяват да се отдалечават от действителния свят и когато такава жена е влюбена във вас, действителността стартира да се усеща доста по-поносима.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР