Жените раждаме и отглеждаме живот. Ние създаваме дом и семейство.

...
Жените раждаме и отглеждаме живот. Ние създаваме дом и семейство.
Коментари Харесай

Нинова в Търново: Винаги ще защитаваме жените от насилие, но искаме да сме майки, а не родител 1

 izbori_2023_v1_014

„ Жените раждаме и отглеждаме живот. Ние сътворяваме дом и семейство. Наред с това се развиваме професионално и работим наедно с мъжете. Жените заслужаваме обич и почитание. Ние постоянно ще пазиме Жените и децата от домашно принуждение, само че желаеме да сме маики, а не родител 1. Искаме децата ни да са момче и момиче а не нещо трето. Уважаваме хората с друга полова ориентировка. Те са свободни да избират какви да бъдат като навършат пълноправие, само че да не се протяга ръка на децата. Неолибералната джендър идеология има опция. Ние Българска социалистическа партия сме опция. Ние сме за запазване на фамилията и фамилните полезности, за биологичния пол на децата ни. Подкрепете ни с номер 1 в бюлетината, с цел да има в Народното събрание мощна спирачка пред похищението към децата ни. ”

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във Велико Търново, където листата е с най-вече дами и младежи. А препълнената зала в остарялата столица посрещна тези думи с бурни овации.

„ Българска социалистическа партия ще работи за превъзмогване на неравенствата във всички аспекти. Може ли хората в района и изключително Велико Търново да дишат чист въздух? Да, ние можем да го реализираме! Може ли да се построи инфраструктура, която да стане основа за вложения и основаване на качествени работни места? Да, можем да го създадем. Може ли хората от дребните обитаеми места да имат пътища, вода, опазване на здравето? Да, можем да го подсигуряваме посредством по-силна поддръжка от страната за общините. Нека в тази акция покажем, че сме номер 1 освен в бюлетината, само че и като хрумвания, политики, хора и подготвеност. ”
Това сподели лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” във Велико Търново Кристиан Вигенин.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР