Жените политици винаги се изправят пред погледа ни в строги

...
Жените политици винаги се изправят пред погледа ни в строги
Коментари Харесай

Вижте по бански първите дами и принцесите по света

Жените политици постоянно се изправят пред погледа ни в строги настоятелен костюми, твърдият код за обличане не разрешава те да облекат нещо по-интересно, а какво да кажем за фотоси в бански - изобщо не може и дума да става. И въпреки всичко и те са хора, както и ние, и тъкмо като нас могат могат да отмарят във водите на топли водоеми.

Именно и там ги хващат в крачка неуморимите папараци, които са подготвени да си продадат и душата на дявола за някоя друга пикантна фотография. Ангела Меркел, Кейт Мидълтън и други авторитетни дами са подготвени да се покажат в подобен тип единствено на най-близките си хора, само че от обективите на камерите те също не съумяват да се скрият.

Снимка на Ангела Меркел в бански е ръба на фантастиката. Все отново дамата е избирана за канцлер на Германия цели четири пъти и, както се вижда, не знае що е отмора. Би било по-добре, в случай че Меркел си почива повече, въпреки всичко напоследък 65-годишната жена показва признаци на много неприятно здраве.


Мелания Тръмп от дълго време не театралничи по долни дрехи за кориците на списания, само че в мрежата има стотици нейни фотоси.
 Посмотреть изображение в Твиттере
Бедната Кейт Мидълтън не може даже и дънки да обуе или да си заголи рамената пред аудитория, а какво остава за фотография по бански. Въпреки това безкомпромисните фоторепортери са подготвени на всичко за сходен кадър. Най-наглите даже би трябвало да се пазят в съда.

Фигурата на Меган Маркъл очевидно се промени след раждането на Арчи. Това е елементарно видимо по време на почивката на херцогинята.

Внучката на Елизабет II Беатриса също няма нищо срещу да хване загар по време на отмора.
 Посмотреть изображение в Твиттере  Посмотреть изображение в Твиттере  Посмотреть изображение в Твиттере

А да вземем за пример красивата прокурорка на Крим (вече бивша) Наталия Поклонская не утвърждава предизвикателните бански, предпочитайки цели такива.

Мария-Олимпия, принцесата на Гърция и Дания наподобява кралски. Това не е учудващо, въпреки всичко тя е единствено на 23 години и работи като фотомодел.
 Посмотреть изображение в Твиттере Тук пък виждаме Хилари Клинтън. Снимката обаче е отпреди 25 години.  Посмотреть изображение в Твиттере

Първата дама на Франция Бриджит Макрон е на 66 години, само че хубостта ѝ изобщо и не мисли за пенсия.

Едва съумя да стане първа дама и Елена Зеленския изтри от Инстагфрама си най-интересните свои фотоси. Но това, което попадне в мрежата един път, отава там вечно.

Никога не можеш да повярваш, че президентът на Хърватия Колинде Грабар-Китарович е отпразнувала тази година своя 51-ви рожден ден.

Дъщерята на първия кмет на Санкт Петербург Ксения Собчак завоюва съвсем 2% на последните президентски избори в Русия през 2018 година, т.е. е заслужила място в тази подборка.

Но на къде без фотографията на кралица Елизабет Втора, която е отпред на английската монархия от 67 години насам.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР