Жените мечтаят да имат връзка, любов или брак с мъж,

...
Жените мечтаят да имат връзка, любов или брак с мъж,
Коментари Харесай

Дали този красавец става за баща? Ето 4-те признака на перфектния татко

Жените мечтаят да имат връзка, обич или брак с мъж, който освен ги обича, цени или почита, само че също така има всевъзможни изгледи да бъде съвършен татко. Самите мъже може би не знаят какви татковци биха били в бъдеще, преди да се сблъскат с това предизвикателство.

Трудно е да се даде съответен отговор на въпроса дали любящият брачен партньор ще бъде също по този начин и добър татко. Това няма по какъв начин да се разбере, преди появяването на дребното бебенце. Според изследванията, има 4 ясни знака, които демонстрират дали даден мъж ще бъде добър и грижлив баща. Спрямо характера на мъжа може да се дефинира доколко той ще бъде предан на децата си. А ето и кои са 4-те знака, които демонстрират, че мъжът има капацитет да бъде в действителност добър и грижлив баща:

 добър татко

На него може да се разчита за всичко

Важно е мъжът да държи на думата си и да отстоява тезата си. Когато представителят на мощния пол е сериозен и прави нещата, както е заречен, това подсказва, че той ще трансферира тези позитивни качества и върху децата си.
Не е добре човек да мисли едно, да дава обещание друго, само че да прави трето. Ако дамата има цялостно доверие на половинката си, то това е гаранция, че той би се справил идеално и в развъждането на децата.

 добър татко

Отнася се добре с непознатите деца

Когато мъжът е другарски надъхан към деца, които са на негови другари, близки или родственици, това несъмнено е знак, че той ще бъде същият и към неговите лични. Ако той се заиграва с тях, държи се благо, може да сдобри скарани деца, това е сигурна причина, че този човек става за родител. Той ще може да отделя задоволително време, с цел да се занимава със своите лични деца. 

 добър татко

Може да резервира успокоение и хладнокръвие

Когато мъжът не си изпуска нервите и може да резервира невъзмутимо успокоение, макар, че някой го изнервя, това значи, че той ще приложи същото и към своите деца. Когато представителят на мощния пол е недодялан, непрестанно ругае и се тръшка за всичко, той би се държал по същия метод и със своето семейство. Ако дамата откри, че има връзка с подобен мъж, дано тя добре да се замисли дали имат бъдеще дружно.

 добър татко

Успява да откри време за дамата до себе си

Колкото и да е ангажиран, мъжът би трябвало да намира време да прекара време със своята половинка, другарка или брачна половинка. Балансът сред персоналния и служебния живот е доста значим. Не е мъчно човек да си вземе отпуска, да слее празниците или да се наслаждения на един прекрасен дълъг уикенд със своето семейство. Ако той постоянно прави това, децата му ще са щастливи, тъй като ще има време и за тях.

Ако мъжът прекалява с работата, то той ще се прибира раздразнителен, няма да може да се отпусне, а това ще докара до срив в връзките му със фамилията. Затова е значимо хората да не се претрупват и да се любуват на живота. Парите не са всичко на този свят.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР