Жените-депутати във Върховната Рада на Украйна заявиха, че ще настояват

...
Жените-депутати във Върховната Рада на Украйна заявиха, че ще настояват
Коментари Харесай

Секс скандал в Украйна, хванаха депутат да си пише с проститука на пленарна сесия /видео/

Жените-депутати във Върховната Рада на Украйна обявиха, че ще упорстват за оставката на забъркания в секс скандал ръководител на комисията по външна политика Богдан Яременко, оповестява БГНЕС. Той беше изловен от публицисти да си написа с проститука по време на пленарно съвещание. На фотографията се вижда текста на разменените известия, в които се прецизират мястото и часа на срещата, цената и типа услуги, които жрицата на любовта предлага.
Първоначално Яременко разгласява в обществените мрежи известие, че това е била готова от него провокация, откакто медиите почнали да разгласяват попаднали под фотообективите им преписки на депутатите.
„ Това сработи. Ловците на измислени обстоятелства снимаха нещо, което не съществува. Не би трябвало да се има вяра на всичко, което разгласяват медиите”, написа Яременко. Малко по-късно обаче беше заставен да признае грешката си. Той изясни, че седял в „ предпазен ъгъл”, като си е мислел, че публицистите няма да съумеят да снимат екрана на телефона му.
Инициативата за отстраняването му от поста е на депутата от фракцията „ Опозиционна платформа – За живот” Антонина Славицкая. Според нея държанието на Яременко е непрофесионално и позорно. Тя акцентира, че значително отвращение провокира не самиятскандал, а „ поредицата от неистини, които се изговориха и оправданието за това поведение”. Славицкая съобщи още, че в комисията по външна политика „ има доста почтени дами, подготвени да поемат длъжността председател”.
В поддръжка на това искане се изрече Ирина Геращенко от фракцията „ Европейска солидарност”. Тя се възмущава, че с постъпката си Яременко подхранва най-лошите легенди за Украйна, че "тук за 100 $ може да се купи жена ".

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР