Жените често се оплакват от несериозното отношение на мъжете и

...
Жените често се оплакват от несериозното отношение на мъжете и
Коментари Харесай

Мъжете от тези зодии са верни до гроб

Жените постоянно се оплакват от несериозното отношение на мъжете и техните забежки. Ако и на вас ви е омръзнало от безскрупулни кръшкачи, може би е време да поканите на среща някой мъж от 4 избрани зодии.
Те са съществени джентълмени, които ценят и почитат дамите. Когато са във връзка, подхождат отговорно към партньорката си и могат да отдадат сърцето си единствено на 1 човек. Нежни, грижовни и галантни, те са същинска фантазия за девойките, които неведнъж са се оказвали с разрушено сърце поради несериозници, похотливци и донжуани. Ето и от кои зодии са мъжете, които в никакъв случай няма да ви изневерят!
Везни Везните са спокойни и уравновесени. Те имат желязна дисциплинираност и самоконтрол. За тях сантименталната връзка и основаването на семейство са съществени неща и не биха изменили на своите правила с лека ръка. Държат на обичаната жена и не биха я наранили поради моментно въодушевление или нагон. Не биха си дали прошка сами сходно изменничество.
Рак Представителите на зодия Рак почитат дамата до себе и не биха си разрешили да изгубят нейното. Те имат вяра в любовта за цялостен живот и сродните души. Ако въпреки всичко по някаква причина усетят, че връзката им не върви, биха предпочели първо да я прекратят и по-късно да се впуснат в романс с различен човек. Любовните триъгълници и изневерите обаче по никакъв начин не са по усета им и строго ги осъждат.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР