Жени от самодейния състав на село Долна Кремена посрещнаха с

...
Жени от самодейния състав на село Долна Кремена посрещнаха с
Коментари Харесай

Посрещнаха с песен кмета на Мездра в село Долна Кремена

Жени от самодейния състав на село Долна Кремена посрещнаха с ария кмета на Мездра инж. Генади Събков на провелото се на 5 април заседание за доклад на активността на общината през 2018 година
За съответното обитаемо място кметът осведоми жителите за извоювания план за построяването на спортна площадка на стойност 100 000 лева Друг акцент за селото е подмяната на водопровода, която ще се извърши с финансиране по европейски план, включващ още три села. И за двата плана следва сключване на контракти с реализатори и започване на работа.
Жителите на Долна Кремена благодариха на инж. Събков за отделеното време и изрекоха своята признателност за ремонта на здравната работа.
Част от настояванията на жителите бяха запълването на неравностите по пътя към селската чешма, по-строго отношение и наказания за безразборното изхвърляне на боклуци, както и надзор и вярно таксуване на стопаните на свободно движещите се, само че другояче безстопанствени кучета.
В село Горна Кремена присъстващите на събранието благодариха за осъществения ремонт на локалното читалище, само че обявиха нужда от създаване на хигиеничен възел.
Инж. Събков пое ангажимент да бъде подложен резервоар вид „ Бобър “ наоколо до беседката.
Проблем на живеещите в Горна Кремена е прекосяването на тежки камиони, което трайно поврежда моста и може да провокира случай. Кметът съобщи, че ще търси притежателя на оборудванията и пътя Агенция „ Пътна инфраструктура “ по този проблем.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР