Жени Марчева май отново е минала в отбора на омъжените

...
Жени Марчева май отново е минала в отбора на омъжените
Коментари Харесай

Пръстен издаде Жени Марчева

Жени Марчева май още веднъж е предходна в тима на омъжените дами, откакто преди две години се разчу, че се е развела с бащата на двете си дъщери – предприемачът Мартин. 49-годишната водеща от Би Ти Ви в последно време върви с пръстен с огромен камък и халка на безименния си пръст. Това е знак, че най-вероятно още веднъж е свила фамилно гнездо, разясняват нейни сътрудници. 

Към момента Жени Марчева пази в загадка фамилния си статус, както и всевъзможни детайлности към персоналния си живот като се изключи това, че има две дъщери и че с татко им са разведени. Прави обаче усещане, че не смъква от безименния пръст на дясната си ръка пръстен и халка, които носи дружно, както вършат доста омъжени дами.

Това рядко прави усещане в ефир, защото камерите нормално я държат в кадър до раменете, изключително откакто я смъкнаха от ефира на предаването " Тази събота " и я направиха лице на " Защо, господин министър! ". Новото й предаване е малко, в него най-често се употребяват близки проекти, тъй че ръцете на водещата не се виждат, а в долната част на фрагмента се разполага голям надпис, който скрива огромна част от това, което камерата хваща.

По този метод, даже когато Жени инцидентно вдигне ръка, до момента в който приказва, и тя влезе в кадър, пръстенът и халката й мъчно могат да бъдат видяни.  " Уикенд "  обаче смъкна няколко фрагмента, в които бижутата се виждат под въпросния надпис.

Още през март се заприказва, че Марчева се е сгодила още веднъж. Причина за това стана ненадейно заблестелият огромен и явно безценен камък на безименния й пръст. Внимателно ревизиране на записи от остарели изявленията, които е правила в " Тази събота ", демонстрират, че водещата от месеци носи пръстена си дружно с халка.

Ако бижутата фактически са знак за смяна в фамилния й статус, тя очевидно се е случила много от дълго време. Само че Жени заобикаля да приказва за персоналния си живот освен в общественото пространство, само че и пред сътрудниците си в малкия екран. Явно, откакто преди време по неин адрес потеглиха злословия, е възприема концепцията, че на работното си място не трябва да търси другарства и да споделя каквото и да е за своите връзки и проблеми.

Разводът на Жени Марчева беше доказан преди две години. В едно свое изявление тогава водещата назова бащата на децата си " някогашния ми мъж ". След раздялата й се наложило да учи обикновени неща за семейството като да вземем за пример по какъв начин да изпържи яйца и да направи кафе.

По време на брака им Мартин бил поел всичката работа по поддържането на дома, с цел да може тя умерено да работи в малкия екран, където работното време на процедура е безпределно. Пет години преди развода потеглиха злословия, че водещата е поставила рога на мъжа си, откакто връзките им от дълго време се били изчерпали.

Проблемите почнали малко след раждането на огромна им щерка. Майката се върнала на работа доста бързо и очевидно двойката мъчно се е справяла с грижите за бебето. След малко повече от 2 години се появява и второ дете, което значи още отговорности и отговорности. Нервните прояви зачестили и двамата родители почнали все по-често да се карат. Правили са опити да изгладят връзките си, само че в последна сметка вземат решение да се разделят, вместо да удължават мъката.

Малко откакто призна обществено за развода, Жени очевидно се втали и разхубави. Тогава пък се заприказва, че в живота й се е появил различен мъж. Дали е било по този начин, единствено тя си знае, само че е реалност, че водещата години наред се появяваше в общественото пространство без никакви бижута по ръцете си, а в този момент към този момент носи и пръстен, и халка. Явно има причина за тази смяна и тя най-вероятно е нов брак.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР