“Жени без пауза е първият форум у нас, посветен на

...
“Жени без пауза е първият форум у нас, посветен на
Коментари Харесай

Жени без пауза - първият форум у нас за менопаузата дава дума на 12 експерти

“Жени без пауза ” е първият конгрес у нас, отдаден на менопаузата и перименопаузата, в който 12 специалисти от разнообразни сфери на медицината, науката, изкуството и живота ще приказват за измененията в женското тяло и душeвност след 40-45-50 години.

Събитието има за цел да запълни една ниша, в която страхът, подбуден от незнанието, елементарно може да бъде използван с комерсиална цел.

Как да посрещаме измененията - в персонален проект и като общество, и по какъв начин да направляваме това, което ни се случва, са единствено част от тематиките, които ще обиден водещи експерти у нас.

Доц. Антоанета Гатева - ендокринолог, доцент Мария Юнакова – гинеколог, доктор Рада Прокопова – кардиолог, доктор Анелия Драганова – сомнолог, Детелина Стаменова – психолог, Ванина Цонева - сексолог, проф. Милена Георгиева - молекулярен биолог и експерт по генетика и епигенетика, доктор Мария Тончева - изящен доктор и Сандра Клинчева - стилист, са единствено част от лекторите, които ще изнесат къси лекции за дамата в “третата фаза от живота ”.



доктор Мария Тончева, изящен доктор

Актрисата Силвия Лулчева ще сложи с присъщото си възприятие за комизъм въпроса дали мъжете са виновни** и за какво да гледаме от радостната страна на живота постоянно е най-хубавият избор.

Най-важното е дамите в тази възраст да са добре осведомени и готови.

" Посланието на този конгрес е, че можем преминем през интервала на менопауза красиви, здрави и без да променяме стила си на живот " , споделя доктор Мария Тончева, основател на концепцията за “Жени без пауза ”.

Водещ на събитието ще е Деси Стоянова. Изборът не е инцидентен - Деси е знак точно на спокойния разговор и аналитичния метод към информацията.

Разговорът за менопаузата е част от една по-голяма и международна наклонност. В основата му е желанието тази най-подготвена, най-опитна и образована част от обществото, каквато са дамите към 50 години, да не излизат от пазара на труда, да не стават “невидими ” и да се не затварят сами в себе си, заради налагането на стигма върху тях.

Събитието ще е на 10 март, от 10 до 16 часа в зала 1 на “Топлоцентрала ”.
Организатори: доктор Мария Тончева и boulevardbulgaria.bg.

Медиен сътрудник Момичетата от града.

Билети можете да намерите тук.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР