Жената отиде при родителите си заедно с дъщеря ни и

...
Жената отиде при родителите си заедно с дъщеря ни и
Коментари Харесай

Как замених мъртвия хамстер на дъщеря си

 сладък-хамстер-яде

Жената отиде при родителите си дружно с щерка ни и по време на тяхното отсъствия умря хамстерът. Не знам до каква степен са свързани тези две събития, само че фактът си остава факт.

И двете дами бяха доста привързани към гризача. Особено дребната. Не ми се искаше да я смущавам, по тази причина в главата ми съзря талантлив проект – да купя нов хамстер и да го заменя с покойника.

Естествено, всичко трябваше да се обърка Първо, изгубих половин ден, обикаляйки из зоо магазините, до момента в който не открих на практика идентично животно.

Де да беше това всичко. Оказа се, че гадината изрично отхвърля да бяга в колелото, нещо, с което от самото начало се занимаваше починалият Баджо. Половин нощ му въртях колелото с ръка, до момента в който не схване по какъв начин работи.

На сутринта разбрах, че хамстерът е извънредно тъп и не се е досетил през нощта да си свие гнездо от памучни парчета, както правеше неговият предходник. Изхабих още няколко часа, седях и разчепквах памука, като го късах с наплюнчени пръсти и му правех гнездо.

В общи линии, до идването на жена ми нямаше по какъв начин новият гризач да бъде друг от остарелия даже от майката на хамстера. Пичът бягаше в колелото, гнездеше в памука, даже заобича сирене.

Колко време изхабих за някаква нелепост, само че бях удовлетворен от себе си като слон.:)

И по този начин. Седя на работа, жена ми написа:

„ Защо, по дяволите, в шкафа лежи мъртъв хамстер??? И кое копеле бяга в клетката на Баджо???! “

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР