Жената не разбрала, че се готви да убие бебето и

...
Жената не разбрала, че се готви да убие бебето и
Коментари Харесай

Брокерка Ги Качи На Стоп, Разказа! Викторио Е Казал На Никол, Преди Да Я Убие: Спокойно, Тати, Утре Ще Си

Жената не схванала, че се готви да убие бебето и толкоз се съжалила над изверга, че му предложила да го закара до столичния кв. „ Хаджи Димитър “, откакто й завърши заплануван оглед за парцел. Викторио отказал. " Почти пред колата изскочи човек с бебе на ръце и ми махна за стоп.

Аз, като видях бебенцето, не можах да не спра. Спрях, качих го. Попитах го за къде е.

" До София съм, няма значение къде ", сподели той и тръгнахме на път. Сподели, че имало скандал в фамилията, че със брачната половинка си са се скарали, че той бил отговорен, тъй като бил попрекалил с алкохола. Тя го оставила с детенцето и взела колата. Това, което аз му споделих, е, че децата в никакъв случай не трябва да бъдат жертви на проблемите на родителите и че не би трябвало да бъдат пострадали ", споделя дамата в ефира на bTV.

" Каза на детенцето: " Спокойно, тати, на следващия ден ще си се приберем при мама или още през днешния ден ". Изглеждаше като безусловно естествен човек. Спокоен, не миришеше на алкохол, съответен, с ясна и подредена мисъл. Да го беше оставил, аз щях да го взема. Дори не е правил подмятания, даже аз не съм заподозряла, че има нещо, което може да подтикне този човек да постъпи по този метод ", добавя още тя.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР