Жената на убития показно Мартин Божанов – Нотариуса работи в

...
Жената на убития показно Мартин Божанов – Нотариуса работи в
Коментари Харесай

Убийството на Нотариуса: Жената на Мартин Божанов работи в ГДБОП

Жената на убития показно Мартин Божанов – Нотариуса работи в ГДБОП. Това удостовери пред медиите основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

Той посочи, че тя е била уволнена, след което решението е обжалвано в съда. Жената е възобновена на работа, като все още е чиновник на ГДБОП, само че е в отпуск по майчинство.

Той е бил прострелян в главата с огнестрелно оръжие

Относно самото нападение Коцев беше сбит.

Той посочи, че първичните дейности са завършили. Има и очевидци на действието, които са скъпи за следствието. Предстои да се откри точната посока на отдръпване на стрелеца.

„ Несериозно е да приказваме за версии. Трябва да съберем информация, която да се проучва и да изградим структурата на тези версии “, разяснява още основният секретар.

„ Възможно е информацията за огромното обучение на полицейски сили да е стимулирало някой “, сподели Милен Иванов, някогашен зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи

Живко Коцев разяснява и инспекцията за това дали са подавани сигнали против Президенството. „ Има няколко сигнала, информацията по тях е класифицирана. Касае е за действия като корупция и корист с власт на лица, свързани с администрацията “, сподели Коцев.

Сигналите са постъпвали през 2021 и 2022 година

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР