Жената на обвинения в убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова

...
Жената на обвинения в убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова
Коментари Харесай

Обвиненият за смъртта на Виктория се видя с жена си в ареста

Жената на обвинявания в убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова Северин Красимиров го е посетила в следствения арест в Русе в неделя, 4 ноември, в 13,00 часа, оповестява „ Монитор “.

21-годишният мъж за първи път се възползва от правото си на рандеву със свои близки, откакто на 17 октомври бе върнат в България с полет от Германия и оставен за непрекъснато в ареста. Срещата с жена му Емел е траяла към половин час. На нея е участвала и майка й Айше, при която сега живее 18-годишното момиче. То бе прогонено от поданици на ромската махала „ Тракцията “ и отиде при родственици в русенско село.

На свиждането Северин изглеждал спокоен, нямал признаци на меланхолия, само че бил безмълвен. Не се оплаквал от изискванията, не говорел и нищо за закононарушението. Питал околните си по какъв начин са и с какви пари живее Емел. Разбрал от нея, че майка му е постъпила в болница в Германия, откакто го арестували и върнали в България, само че излязла от там по лично предпочитание и се поддържа с лекарства. Емел му споделила също, че не я желаят в ромската махала и той се чудел за какво по този начин постъпват съкварталците му. Емел му занесла облекла и малко храна, защото не разполагала със средства да купи повече. След като схванала, че ще й разрешат рандеву в ареста, дружно с братовчед си отишла по мрачно в „ Тракцията “ до къщата на лелята на Северин, с цел да вземе облеклата му. Заварила там старата жена, която се оплакала, че не е добре и доста се опасява.

Виктория Маринова бе убита и изнасилена на 6 октомври до бетонната алея край Дунав в Русе, до момента в който спортува. След четири дни в немския град Щаде бе арестуван Северин Красимиров и върнат в България. На 19 октомври Окръжният съд в Русе му наложи мярка за неотклонение „ задържане под стража “, която не бе обжалвана. Служебен юрист ще пази Северин в съда. До момента околните на обвинявания в убийството и изнасилването не са упълномощили различен юрист.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР