Жената на легендарния рокаджия Иван Лечев – Евгения Александрова –

...
Жената на легендарния рокаджия Иван Лечев – Евгения Александрова –
Коментари Харесай

Жената на Иван Лечев пропя чалга

Жената на именития рокаджия Иван Лечев – Евгения Александрова – Лечева, става чалга певица.

Жени ще върти кючеци за сефте във вторник, 9 октомври на сцената на Малък градски спектакъл „ Зад канала “. Тогава е премиерата на новия театър на трупата „ Поп-фолк летописи: Бели птици и патрони “, в който Лечева играе една от основните функции дружно с Весела Бабинова, написа „ ТелеграФ “.

Останалите облици са поверени на Христина Караиванова, Таня Пашанкова, Владимир Зомбори, Емил Котев, Симеон Бончев, Мак Маринов и Атанас Чопов. Автор и режисьор е Неда Соколовска, която е употребила за заглавието шлагера на Радо Шишарката, дало заглавие и на биографичната му книга.

„ Хроники на поп-фолка “ основава театрална територия за онази квазиреалност, от която се ражда поп-фолкът в хаоса на 90-те. Поп-фолкът не е просто музикален род. Той е манифест на полезности, житейска философия, културно събитие, което по някакъв метод се трансформира в метафора на постсоциалистическа България. „ Бели птици и патрони “ е театрална хроника, скандално прям роман за „ златните “ години на поп-фолка, затворени сред рухването на тоталитарния режим и рухването на първите глави на проведената престъпност – меценатите на този музикален феномен, който по-късно прераства в най-успешната промишленост на българския шоубизнес, отбелязва Неда Соколска.

За атрибут на представлението тя е поръчала да отпечатат дузина пачки със старите банкноти от по 1000
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР