Жената на изчезналия президент на Интерпол Мън Хунвей Мън разкри,

...
Жената на изчезналия президент на Интерпол Мън Хунвей Мън разкри,
Коментари Харесай

Жената на шефа на Интерпол разказа за зловеща снимка, която получила от него точно преди той да изчезне

Жената на изчезналия президент на Интерпол Мън Хунвей Мън разкри, че преди да загуби какъвто и да е контакт с него, той й е изпратил фотография на нож, оповестява WDAM7.

По информация на телевизионния канал брачната половинка му счита, че по този метод мъжът й желал да й заяви, че се намира в заплаха. Тя споделя още, че преди самата снимка получила и предупредително известие от него: " Чакай позвъняването ми! ", съобщи Блиц.

Мън споделя, че не е влизала в контакт със брачна половинка си след приемането на това известие. Тя акцентира още веднъж, че не знае какво се е случило с него. 
Освен това брачната половинка на шефа на Интерпол прикани интернационалната общественост да помогне в обстановката с изясняването на това по какъв начин е липсващ мъжът й.
В петък медиите оповестиха, че е почнало следствието по случая за изгубването на Хунвей, който отпътувал за Китай в края на септември. Именно жена му оповестява за неговото изгубване. 

По-късно вестник South China Morning Post заяви, че шефът на Интерпол е следствен, откакто е обвинен, че е нарушил закона. 
Френската полиция, от своя страна, сложи фамилията на Хунвей под защита. 

За съмненията против президента на Интерпол заяви и централната комисия на Комунистическата партия на Китай. 
В известието от комисията не се прецизира тъкмо в какво нарушаване той е обвинен. Нищо не се загатва и за възможното местоположение на Хунвей. Отбелязва се единствено, че сега активността му се проверява.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР