Жената на голмайстора Чиро Имобиле е сред най-красивите половинки на

...
Жената на голмайстора Чиро Имобиле е сред най-красивите половинки на
Коментари Харесай

Жената на Чиро е №1 сред италианките /снимки/

Жената на голмайстора Чиро Имобиле е измежду най-красивите половинки на италианските национали.
Джесика Мелена към този момент е майка на три деца, само че все пак нейната форма заслужава единствено овации. Двамата с нападателя на "Лацио " не престават да са бясно влюбени, като Чиро даже си татуира нейния лик на ръката.
Наскоро Джесика даде обещание четвърто дете, в случай че "Лацио " стане първенец на Италия. Красавицата в никакъв случай не е гледала футбол, преди да срещне Имобиле, само че през днешния ден е най-голямата му фенка.
"Не знаех какво значи да си женена за футболист, в никакъв случай не бях гледала футбол. Баща ми също не беше доста добре надъхан първоначално, само че в този момент обича Чиро повече от мен. Разбира се, тогава не го послушах и след единствено пет месеца бях бременна. Но той е доста сладостен и посвещава всичките си голове на мен. " Двамата постоянно пускат занимателни клипчета в обществените мрежи. На едно от тях дамата се разхожда по долни дрехи край Чиро, само че той не й обръща никакво внимание и продължава да играе на обичания си плейстейшън “, споделя Джесика
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР