Жената, която двамата молдовци , обрали банкомата в Тракия, са

...
Жената, която двамата молдовци , обрали банкомата в Тракия, са
Коментари Харесай

Фатална молдовка заковала пред полицията бандитите, взривили банкомата в Пловдив

Жената, която двамата молдовци, обрали банкомата в Тракия, са водили с тях за прикритие, е разказала с цялостни детайлности механизма на обира, стана ясно през днешния ден в съда. Единият от бандитите, Евгени Недиалков, бе изправен през днешния ден пред Районен съд, с цел да бъде решено дали ще остане зад решетките, оповестява " Трафик ".
Анна Сърбо е разказала от къде са били купени материалите, с които е направена бомбата, с която е взивен банкомата, а по-късно е показала къде двамата бандити са изхвърлили облеклата, с които били облечени. На нея била поверена задачата по обмяната на откраднатите пари. От взривения банкомат са откраднати към 215 000 лв..
Дамата е обърнала част от банкнотите в евро. Друга част от плячката е открита в беемвето на Недиалков. Част от банкнотите били обгорени от гърмежа.
Според Сърбо, съучастникът на Евгени се споделя Михаил. Той обаче е напуснал страната, преди да бъде хванат.
 Единият молдовец, взривил банкомата в Пловдив, е избягал! ВИДЕО215 хиляди лв. са откраднати при удара, част от парите са открити
Защитната теза на юриста на Недиалков е, че той не е забъркан в обира, а всичко е дело на Михаил. Анна и Евгени били другари, който пристигнали в България, с цел да си купят кола.
Двамата са арестувани на автомивка в Бургас, когато се пробвали да заличат следите от обира.
Евгени е студент по право, втори курс, в Молдова против него има 4 нказателни производства.
" Няма да тичам. Нямам документи и не виждам смисъл да заставам в ареста. Мога да наема апартамент и да пребивавам с майка ми тук. Тя сега е в Бургас. Моля, пуснете ме у дома " сподели в последнат си дума пред съда Недиалков.
Предстои съдът да реши каква мярка за неотклонение да му наложи.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР