Жената, която бе затисната от сметоизвозващата гондола до ромския кв.“Надежда“

...
Жената, която бе затисната от сметоизвозващата гондола до ромския кв.“Надежда“
Коментари Харесай

Трагедията в Сливен е щяла да бъде още по-голяма, полицаи ровили в боклуците, за да...

Жената, която бе затисната от сметоизвозващата гондола до ромския кв. “Надежда “ в Сливен, се е прибирала от работа, оповестиха поданици на квартала, оповестява „ Труд “.

Жертвата е работела в индустриалната зона на града, която се намира в непосредствена непосредственост до 20-хилядното гето. Между 15,30 и 15,50 часа работничката в непосредствен завод се е прибирала вкъщи след края на промяната си. С нея се били и други дами.

В този миг сметоизвозващата гондола е почнала да изхвърля боклуците. По неразбираеми към този момент аргументи тежката машина се е залюляла. И се е обърнала на едната си страна.

В обсега й е попаднала една от тях. За злощастие, тя е починала. Другите са съумели да се спасят. На място неотложно са били изпратени екипи на полицията, пожарната, пътна полиция и специалисти.

Осигурен е кран, с който е вдигнат големия автомобил. По разкази на поданици на „ Надежда “, чиновниците на реда и на пожарната са изровили от боклуците дете, което се отървало на косъм от съдбовна орис.

Тази версия обаче бе отхвърлена от органите на реда. „ Вярно е, че по време на тежкия случай в региона на сметището е имало деца. Те са съумели да избягат. Няма потърпевшо дете “, увериха полицейски източници.

Извършва се оглед. Какви са аргументите, довели до трагичния случай, ще обяснява следствието. Една от работните версии е за техническа щета на камиона-гондола.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР