Жената до рапъра Криско – Цветелина Петрова, се е отдала

...
Жената до рапъра Криско – Цветелина Петрова, се е отдала
Коментари Харесай

Жената на Криско не ще вече да работи - slava.bg

Жената до рапъра Криско – Цветелина Петрова, се е отдала на майчинството и няма желание скоро да стартира работа, научи HotArena. Преди чаровната брюнетка се изявяваше като танцьорка и стюардеса, само че твърди, че това към този момент е затворена страница за нея. И добавя, че към полетите може и да се върне някой ден, само че кълченето в нищожно облекло сигурно остава в предишното.

Криско неведнъж е разказвал, че с Цвети са се срещнали на фотосите на негов видеоклип. Тогава тя била част от известен балет, само че фамилният живот с хитовия реализатор доста я трансформирал и танците към този момент не са измежду целите й. „ Беше прекрасен интервал, само че в този момент съм друг човек и ме вълнуват други неща!”, безапелационна е младата майка. Тя изцяло е загърбила нощния живот и се е посветила на щерка си Амая, която след месец ще навърши една годинка.
„ Приятелките ми се майтапят с мен, че съм станала скучна, само че това е ситуацията. Детето е още малко и с мъжа ми си го гледаме сами!”, изяснява Петрова. И разяснява, че не желае да употребява услугите на бавачки, тъй като няма доверие на непознати хора.

Цветелина е споделяла, че следродилната меланхолия не я подминала, само че с помощта на Криско съумяла да преодолее рецесията. Тя мъчно привикнала с непрекъснатото бодърствуване и коренната смяна на всекидневието след появяването на бебето, а това довело до неспокойствие и безпокойствие.
Известно е, че следродилната меланхолия има разнообразни измерения и при някои майки протича по-леко, до момента в който при други се задържа с месеци. За благополучие, обичаната на рапъра имала неговата поддръжка и по този начин по-бързо излязла от неприятното положение. Първите седмици след раждането на Амая се оказали най-трудни, само че последователно неопитните родители привикнала с новия си метод на живот и добили повече убеденост.

Покрай паниките за бебето Петрова развила и различен боязън – от уроки и неприятни очи. Тя била суеверна и първоначално не желала да демонстрира фотоси на щерка си, но Криско я убедил, че „ това са глупости”. Той бил в другата прекаленост и въобще не вярвал в сходни „ бабини деветини”. Така се появиха и първите фотоси на детето в обществената мрежа и по всичко проличава, че доста наподобява на татко си.

Макар че следродилният интервал се оказал сложен, бременността на Петрова протекла като по учебник. Още в четвъртия месец обаче тя спряла работата си на стюардеса и излязла в дълъг отпуск. Чаровната брюнетка се страхувала, че полетите на дълги дистанции могат да навредят на плода и предпочела да си почива. Оттогава Криско напълно поел финансовата прехрана на фамилията. Въпреки че му се носи славата на свидлив габровец, за щерка си не пестял средства. Платил и пластичната интервенция на жена си, която си постави силикон в бюста и към този момент е горда притежателка на близо 800 кубика.

Запознати издават, че тя обмисляла да се тунингова още по време на бременността и едвам изчакала да роди, с цел да легне под ножа. Цвети от дълго време желала да издуе пазвата, само че все не решавала на интервенцията. След появяването на бебето баче решила, че няма закъде да отсрочва повече и си записала час за консултация при прочут еластичен хирург. Специалистът решил, че към 375 кубика ще й паснат идеално и Петрова му се доверила.
Бившата стюардеса не крие, че е почитателка на естетичните корекции, само че с мярка. Тя си уголемява устните с хиалуронова киселина, а лицето си подлага на разнообразни скъпи процедури за изглаждане на кожата, писа Уикенд.

Суетната брюнетка прекарва и много време в тренировки. Тя се бореше с 4-5 непотребни кг, останали от бременността, само че със спорт и хранителен режим съумя да ги стопи. Покрай нея Криско също се е възпламени по здравословния метод на живот и отслабна фрапантно. Допреди година-две той тежеше над 80 кг, а в този момент е малко над 60.
Талев и Петрова са дружно от 4 години и настояват, че се схващат чудесно. Въпреки плъзналите клюки, че имат намерение да сключат брак, те не желаят женитба. Семейството се е посветило на щерка си, която в края на септември ще навърши 1 година. Родителите още занапред възнамеряват огромно празненство по този мотив с доста посетители и изненади за рожденичката.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР