Жена твърди, че пенсиониран бостънски лекар по фертилитет тайно е

...
Жена твърди, че пенсиониран бостънски лекар по фертилитет тайно е
Коментари Харесай

Майка казва, че лекарят по фертилитет тайно е използвал собствена сперма, за да я оплоди преди десетилетия: съдебен процес

Жена твърди, че пенсиониран бостънски доктор по фертилитет скрито е употребявал личната си сперма, с цел да я оплоди преди повече от 40 години, твърди правосъдно дело.

73-годишната Сара Депоян сподели, че е посетила доктор Мерл Бергер, някогашен професор в Харвардското здравно учебно заведение и създател на бостънското ин витро оплождане, и й е било дадено, че спермата, употребена в неговата клиника за неплодородие, ще бъде от неизвестен донор.

Дъщерята на Депоян, Каролин Бестър, е родена през 1981 година след сполучливо изкуствено осеменяване.

По-рано тази година Бестър направи домакински ДНК тест и научи, че Бъргър е нейният биологичен татко, съгласно делото, заведено в американския областен съд за Масачузетс.

Адам Волф, юрист, представляващ Depoian, сподели, че хипотетичните злодеяния на Бергер са били умишлени и са предизвикали огромна щета.

„ Някои хора назовават ​​този отблъскващ акт здравно обезчестяване, само че без значение от това по какъв начин го наричате, отвратителното и съзнателно непозволено по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР