Жена с плакат срещу войната в Украйна влезе на живо

...
Жена с плакат срещу войната в Украйна влезе на живо
Коментари Харесай

Жена с плакат „Не на войната“ влезе по време на новините на руския „Първи канал“

Жена с афиш против войната в Украйна влезе онлайн в ефир по време на новините на държавния съветски „ Първи канал ” . Тя застана зад водещата на емисията, а на плаката беше написано: „ Не на войната! Не вярвайте на пропагандата. Тук ви мамят! Руснаци против войната ”, показва.

Според информации в локални медии става въпрос за Марина Овсянникова , която е работила като редактор в медията. В момента тя е арестувана , осведоми ТАСС. По-рано беше обявено, че „ Първи канал ” е почнал следствие на „ случай с минувач пред камерата по време на предаване онлайн ”.



Във видео, публикувано в YouTube, Овсянникова дефинира протичащото се в Украйна като закононарушение . „ Русия е страна агресор и отговорността за това лежи на съвестта единствено на един човек - и този човек е Владимир Путин ”, разяснява тя.

Тя добавя: „ За страдание , през последните години работих в „ Първи канал ”, занимавайки се с кремълска агитация . Сега доста се срамя от това, че позволявах да се приказват неистини от телевизионния екран. Срам от това, че позволявах да зомбираме съветските жители ”, споделя Овсянникова.

Журналистката насочва зов към руснаците да излизат на манифестации, да не се опасяват и да „ преустановят това безумство ”.

По информация на ТАСС, дамата е родена в Одеса. Във видеото в YouTube самата тя декларира, че нейният татко е украинец, а майка ѝ рускиня.   

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР