Жена с българско име е арестувана във връзка с предполагаемото

...
Жена с българско име е арестувана във връзка с предполагаемото
Коментари Харесай

Обвиниха българка за убийството на съпруга си в САЩ

Жена с българско име е задържана по отношение на хипотетичното убийствона брачна половинка ѝ в град Гилбърт в американския щат Аризона. 51-годишната Иванка Колева е упрекната в ликвидиране втора степен, откакто полицията е разкрила тялото на 49-годишния Стефан Колев в къща покрай пътищата „ Гуадалупе ” и „ Рекер ” на 22 ноември, написа локалното издание azfamily.com, представено от.

Униформените споделят, че той е бил прострелян неведнъж и намушкан с нож.Дни по-рано Колева закупила револвер, който подхожда на оръжието на убийството. Тялото на мъжа е открито увито в найлон и прикрито под легло.На мястото на престъплението проверяващите са забелязали, че са положени „ явни старания за разчистване на мястото на престъплението “.

Силно редактирани правосъдни документи, получени от локалната медия, сочат, че Колева се е обадила на фамилен другар дни по-рано, с цел да каже, че брачният партньор ѝ е напуснал дом ими че има потребност от помощ, с цел да се грижи за децата си. Съобщава се още, че по-късно Колева се е настанила в хотел в Темпе.

В момента сънародничката ни е в ареста. Определена ѝ епарична гаранция от1 милион $.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР