Жена с 5 деца, едно от които дадено за отглеждане

...
Жена с 5 деца, едно от които дадено за отглеждане
Коментари Харесай

Майка вилня в Синя стая, за да не й вземат детето

Жена с 5 деца, едно от които обещано за развъждане в приемно семейство, се развилня при среща с него в така наречен Синя стая. Започнала да рита играчките и мебелите в помещението, предопределено кардинално да сътвори спокойна конюнктура за децата в спешни обстановки. Убедена, че обществените желаят да вземат детето, почнала да крещи и за похлупак наплюла една от служителките. После изчезнала, преди да пристигна полицията.

Само три от петте деца на дамата са малолетни, за две от тях тя се грижела сама. Другото живеело при приемни родители и майката имала издадена от съда възбрана да демонстрира каквото и да било принуждение против него, само че въпреки всичко имала право да го вижда. Това трябвало да става под надзора на Отдела за протекция на детето. Така на 27 април т. година майката отишла да се срещне със сина си в Синята стая, като водела и другите си две дребни деца. Социалните следили протичащото се на видеостена. Скоро децата се скарали и майката се разкрещяла на отглеждания от други хора собствен наследник, момчето се разплакало и излязло. Веднага било предадено на приемните си родители. Това доразярило рождената майка, тя почнала да рита играчките и обзавеждането в Синята стая за смут на другите две деца. После тръгнала да се разправя, че не е съгласна да вземат детето, викала и обиждала, след това се изплюла в лицето на една от работещите в отдела.

Изправена пред Пловдивския областен съд по обвиняване в безчинство, дамата изразила страдание за случилото се. Тя има остаряла присъда за набеждаване, само че защото е оправдана, се води с чисто правосъдно минало. Не е освобождавана от наказателна отговорност до момента, по тази причина и решението на съда е санкция от 1100 лева - със 100 лева над минималното. То предстои на обжалване пред Окръжния съд.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР