Жена полицай е в тежко, но стабилно състояние след сблъсъци

...
Жена полицай е в тежко, но стабилно състояние след сблъсъци
Коментари Харесай

Полицайка е сериозно ранена след сблъсъци с протестиращи в Лондон

Жена служител на реда е в тежко, само че устойчиво положение след конфликти с протестиращи против полицейското принуждение над афроамериканци в Лондон, съобщи Daily Mail.
Служителката на реда е била от конната полиция. Протестиращи са атакували коня с разнообразни предмети, в това число и колело.
Жената е с тежки пострадвания, измежду които контузии на белия дроб, счупена ключица, счупени ребра и голям брой натъртвания в резултат на рухването от коня. Лекарите предвиждат, че лекуването на служителя на реда ще отнеме най-малко четири месеца.
Въпреки относително малобройните митинги, общо 14 служители на реда са потърпевши при конфликтите с стачкуващите в събота в Лондон, оповестиха управляващите в града.
Протестът на основната пътна артерия Уайтхол в Лондон ескалира в събота вечер, когато десетки протестиращи се събраха на протест, с цел да се опълчват на расизма и да изискат обективна присъда за убийците на Джордж Флойд. До конфликти се стигна, откакто конете на полицията бяха атакувани с разнообразни предмети, в това число с колела и мотори. Няма потърпевши животни при конфликта.
Здравният министър на страната Мат Ханкок за следващ път предизвести в неделя заран, че при събирането на голям брой хора на едно място има заплаха от заразяване с ковид. " Точно мислехме, че сме овладели епидемията, само че тези събирания на хора сигурно ще окажат въздействие върху броя на новозаразените ", допълин Ханкок.
За довечера са планувани нови митинги в Лондон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР